Har du en Bent, så har vi en pris!

2015-vindere-foto-agnes-aÌŠxman-christensen

Filmprisen Bent skal uddeles for sjette gang. Der er 10.000 kr. til den mest modige producent, manuskriptforfatter eller instruktør, der i løbet af året har turdet skabe troværdige homoseksuelle, biseksuelle eller trans* karakterer.

Nu søger juryen bag Bent-kandidater til dette års pris og opfordrer alle i den danske film- og tv-branche til at nominere produktioner.

2015-vinder-Lang-Historie-Kort-Foto-Per-Arnesen-Misofilm  2015-Rita-Foto-Per-Arnesen-TV2


HVORDAN KAN BENT BLIVE DIN?

Hvis du har et bud på en Bent-nomineret 2016, så send en mail med kontaktinformation (navn og telefonnummer) samt en kort begrundelse for, hvorfor netop din produktion skal vinde. Mail det hele sammen med et link til, hvor din produktion kan ses online til bent@mixcopenhagen.dk senest mandag 29. august 2016 kl. 12.

Bentprisen uddeles fortrinsvis til danske film: kort og lang fiktion, dokumentar, reklame- eller oplysningsfilm med dansk premiere i perioden september 2015 til september 2016.

HVORNÅR KAN BENT BLIVE DIN?
Prisen uddeles tirsdag 4. oktober kl. 20 i Empire Bio i København til dette års 31. udgave af MIX COPENHAGEN | LesbianGayBiTrans Film Festival.